Falköga Redovisning och Företagsrådgivning utmanar branschen – presenterar den nytänkande kommunikationsplattformen Falkwebben.

Falköga Space, eller falkwebben, är ett projekt som Falkögas VD Carl-Magnus Falk och hans medarbetare har jobbat intensivt med under sommaren.  -Varje kund har en egen sida, där all information och korrespondens med Falköga samlas. Där finns dokumentbibliotek med uppdragslista, gemensamma mötesanteckningar mm. Vi sköter vår kommunikation där och på så vis finns allt samlat. Ställ en fråga till Falköga i ”Frågor och Svar”. Svaren skrivs in på samma plats och kan läsas av alla medarbetare framöver.

Vi kommer bort från omständliga mejlväxlingar där detaljer kan komma bort. Man kan ge uppgifter till Falköga, skicka in underlag och där finns en gemensam kalender där viktiga datum är inprickade. Där finns också viktiga direktlänkar som till Skatteverket – och vi har strävat efter en design som ska vara användarvänlig och trevlig att vistas i. Några kunder har varit testpiloter en tid – och nu är visionen verklighet.

– Vi ser fram emot att implementera den med våra uppdragsgivare, säger Carl-Magnus Falk. Falköga Space innebär tydlighet, effektivitet och transparens. Genom en optimerad kontaktyta med sin redovisningsbyrå får kunden mer tid för sin verksamhet, ökad trygghet och i förlängningen ett skönare liv. Det som alltid är Falkögas målsättning.

Team Falköga - vi ger er ett proaktivt engagemang

Team Falköga

För Falköga kommer ändå aldrig digitaliseringen vara något annat än ett kommunikationsverktyg. För Falköga handlar allt om ett proaktivt engagemang. Det personliga mötet är alltid lika viktigt.  Att ligga i digital framkant är givet, men det ska gagna kunden, vara genomtänkt och användarvänligt. Bankernas digitalisering är ett skräckexempel för Falköga, och andra ställen där man använder det för att rationalisera bort personal – och låter kunderna ta smällen med sämre tillgänglighet. -Nej, säger Carl-Magnus Falk. ”Digitalisering för er sinnesfrid – inte för Falkögas rationalisering”