Superkul att vårt systerföretag Falköga Redovisning nu kan presentera Masano Eckerblad som deras nyaste tillskott.

Glädjande nyheter är det för Falköga Redovisning. Efter en sommar präglad av hårt men inspirerande arbete är de nu igenom dimman. Sommaren må vara slut men solen stiger än över Falköga.

Vi är superglada att Masano valt att satsa på Falköga . Masano kommer tillföra rutin och kompetens till Falköga. Vår förhoppning är att hon även blir en del av Falköga revision i framtiden. Masano är YH-ekonom med inriktning mot redovisning med erfarenhet av roller som junior redovisningskonsult och redovisningsassistent på byråer.

Att Falköga Redovisning & Rådgivning också tillfört en språkkompetens i form av japanska är extra spännande. “En del av vår vision består av att bygga ett företag där flera kulturer, erfarenheter och bakgrunder möts och tillsammans skapar något nytt. Rent konkret ger det oss också möjligheter att bättre hjälpa nya entreprenörer i Sverige som tycker det är svårt att verka i ett nytt land på grund av språket.” Säger Carl-Magnus Falk.

Masano berättar för Falköga Redovisning att hon sökte tjänsten då hon vill dra nytta av sin utbildning samt erfarenhet inom yrket samtidigt som hon har möjligheten att kunna utvecklas i takt med bolaget.

Själv beskriver sig Masano som en lojal, ansvarstagande person med hög arbetsmoral. “Mina tidigare kollegor säger att jag jobbar noggrant och jag försöker göra rätt saker från början.” säger hon.