En proaktiv revisionsbyrå!

Vilka är vi?

Vi är en revisionsbyrå som ger er mer än bara revision

Vi vill vara ett stöd för er verksamhet och hjälpa er verksamhet att utvecklas och uppfylla sina målsättningar. En revisionsbyrå som stöttar er! En revisionsbyrå som är närvarande!

Denna revisionsbyrå drivs av engagemang och proaktivitet.

Proaktivitet betyder att vår revisionsbyrå ligger ett steg före och försöker hitta sådant som ni kanske inte upptäckt själva. Vi utför inte bara ett uppdrag, utan tar egna initiativ där så är påkallat. Väljer ni att satsa på Falköga som er revisionsbyrå kommer Falköga satsa på er till 110%.

I menyn nedan hittar du mer information om vad en revisor är och gör, vilka som behöver revision och mer om vår revisionsbyrås särskilda kompetenser och förhållningssätt. Carl-Magnus Falk är vår auktoriserade revisor som jobbat med en rad olika branscher och brinner starkt för entreprenörer.

 

 

Revision brf

v

En proaktiv revisor

Z

Inför årets revision

Revisor restaurang

r

Revision och bokföring?

Auktoriserad revisor?

Intresserad av att anlita Falköga?

Eller ring oss på 070 454 03 21

Falköga letar efter en ny delägare

Nu är det snart ett år sedan Falköga Revision, Redovisning och Företagsrådgivning grundades. Det första året har varit riktigt spännande och vi kommer att omsätta närmre 2 Mkr under 2018. Vi har hittills fokuserat hårt på vår redovisningsbyrå. Vilket inkluderar en...

Falköga Redovisning utmanar branschen -presenterar den nytänkande kommunikationsplattformen Falkwebben

Falköga Redovisning och Företagsrådgivning utmanar branschen - presenterar den nytänkande kommunikationsplattformen Falkwebben. Falköga Space, eller falkwebben, är ett projekt som Falkögas VD Carl-Magnus Falk och hans medarbetare har jobbat intensivt med under...

Falköga Redovisnings andra rekrytering – Välkommen Johanna Edvinsson

Falkögas andra rekrytering är klar! Johanna Edvinsson välkomnas nu som Falköga Redovisnings nya junior. Johanna från Nynäshamn är tjejen som studerat ekonomiprogrammet på gymnasiet, hon som älskar att åka båt i skärgården och som med hela familjen tränar på Friskis....
”Carl-Magnus är oerhört närvarande i vår vardag med alla de utmaningar det innebär att vara entreprenör. Under de år vi och våra bolag arbetat tillsammans med Carl-Magnus har han med kreativitet och uthållighet alltid sett till vårt bästa. Hans unika sätt att vara och bidra är en viktigt grundsten i våra bolags arbete med långsiktigt och hållbart företagande.”

 

  Thomas Svenow

Koncernchef, Glasmästerigruppen i Norden AB

”Belysningsteknik utvecklas ständigt och kräver innovativa lösningar. Carl-Magnus Falk har varit vår företagsrådgivare i många år. Carls kreativa förmåga och hans gedigna kunskaper har varit till stor nytta att anpassa vår affärsverksamhet mot nya utmaningar.”

  Gerhard Rehm

Sales and development, CDC-Lighting AB

“Carl-Magnus har varit med oss från början som revisor och rådgivare. Han har varit ett ovärderligt bollplank vid både förvärv och försäljning av verksamheter. Carl-Magnus har både den bredd och det djup som krävs när bokföringen blir mer avancerad”.

 

  Per Kristiansson

Delägare, Restaurangbolaget Elaka tre E3 AB, Möja Värdshus

”Vår mission är att vara mer än ”bara en revisor” och ge stöd till er verksamhet. Vi vill hjälpa er att utveckla er verksamhet.” Carl-Magnus Falk

Grundare, auktoriserad revisor, Falköga Revision