Falkögas andra rekrytering är klar! Johanna Edvinsson välkomnas nu som Falköga Redovisnings nya junior.

Johanna från Nynäshamn är tjejen som studerat ekonomiprogrammet på gymnasiet, hon som älskar att åka båt i skärgården och som med hela familjen tränar på Friskis. En lärare rekommenderade Johanna Edvinsson för oss, och Falköga tyckte också att det här är en driftig tjej som Falköga måste satsa på.

Som 15:åring började Johanna arbeta på McDonalds, och har även arbetat där och i hemtjänst parallellt med studierna. Hon har även jobbat extra inom café och barnomsorg.

Sammanfattningsvis är Johanna då en driven tjej som nu börjat studera vid Stockholms Universitet. “Jag vill börja på en gång med universitetsstudier och bli klar.”, berättar hon.  “Det är givet för mig med ett extrajobb medan jag studerar, och då är det perfekt att satsa på Falköga, där kommer jag ju jobba med det jag har läst och kommer att läsa på Stockholms Universitet. Det är bra med oss studenter, vi är som svampar, vi suger in all kunskap.”

Carl-Magnus Falk meddelar att hon både hunnit med att ta B-körkort samt att arrangera studentfirandet, vilket är krävande. Det var alltså en av flertalet saker som talade för henne i rekryteringen. “Jag kan också helt ärligt säga att genom Johanna får vi inte bara en duktig och driven tjej, vi får även in en fot på Universitet vilket är super utifrån ett långsiktigt perspektiv. En del i min vision med Falköga är att vi ska bli en plats för kompetensutveckling och då är det givet att satsa på studenter redan i steg 1” fortsätter Carl-Magnus Falk.

Kul med en sådan här nyhet! Kanske har vårt systerföretag anställt en framtida revisor?

Välkommen Johanna Edvinsson!