Vad är en auktoriserad revisor?

Revision är en kärnkompetens hos Falköga. Vad är egentligen en auktoriserad revisor?
Kontakta oss här

Auktoriserad revisor kan man bli efter att ha arbetat minst fem år med revision OCH ha klarat det skriftliga auktorisationsprovet. Provet pågår i två hela dagar och varje gång är det endast 60 procent som klarar sig. Carl-Magnus Falk skrev provet december 2017 och i april blev formalia klart för hans auktorisation. Det är Revisorsnämnden som utför auktorisationerna. En auktorisation gäller i fem år och måste sedan förnyas.

Det ställs krav på många företag att ha en auktoriserad revisor. Denne är behörig att revidera i stort sett alla företag och organisationer. Revisorn är ansvarig för revisionen och skriver under, även om det är vanligt att denne får hjälp av revisorsassistenter.

Behöver ni en auktoriserad revisor? Tveka inte att kontakta Falköga! Vi har kompetens inom många branscher, bland annat restauranger och bostadsrättsföreningar, men också mycket annat.

 

Även ni som inte måste ha en revisor kan ha glädje av att anlita en ändå. Funderingar kring detta? Kontakta oss!

info@falkoga.com

Denna sida är under uppbyggnad och mer info kommer snart.

Intresserad av att anlita Falköga?

Eller ring oss på 070 454 03 21

”Carl-Magnus är väldigt trevlig och kunnig. Han brinner verkligen för att hjälpa oss företagare och ger alltid snabb återkoppling, vilket jag uppskattar mycket.”

Niko Fastman

Ägare, niko.fastman@kompetensinstitutet.se, Kompetensinstitutet AB