Behöver er restaurang revisor?

Falköga Revision tror sig vara ensamma i Stocholm om att ha en auktoriserad revisor (Carl-Magnus Falk) som arbetat som kock och köksmästare i 10 år, innan han sadlade om.
Kontakta oss här

Restaurang är alltså ett speciellt kompetensområde för Falköga. Falköga besitter en förståelse för de speciella ekonomiska villkor som krogar lever under. Vi vet vad köksprocent är! Vi förstår att det är svårt att få lönsamhet i luncherna när ens anställda endast vill jobba åtta timmar.

Vi känner väl till speciella problem som en restaurang ofta brottas med, Ni behöver inte ödsla timmar på att förklara detta för oss, som ni kanske behöver göra om ni väljer en revisor som inte förstår restauranger. Carl-Magnus har själv stått i luckan och arbetat 300/h+ i månaden.

Falkögas erfarenhet från restaurangbranschen stannar givetvis inte vid den praktiska erfarenhet som Carl-Magnus Falk fått. Han har även varit granskningsansvarig för en mängd restauranger under sina år på Parameter Revision. En handfull restauranger har också redan valt att satsa på Falköga.

Vidare har Falköga Revision erfarenhet av andra rådgivningsuppdrag för restauranger, såsom försäljning av krogar. Vi vägleder er gärna genom er försäljning. Vi har också ett omfattande material för benchmarking, så i kan jämföra er restauarang med krogen bredvid. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vidare har Falköga Revision erfarenhet av andra rådgivningsuppdrag för restauranger, såsom försäljningar av krogar. Vi vägleder er gärna genom er försäljning. Vi har också ett omfattande material för benchmarking, så i kan jämföra er restauarang med krogen brevid. Kontakta oss så berättar vi mer.

Intresserad av att anlita Falköga?

Eller ring oss på 070 454 03 21

Vår mission är att vara mer än ”bara en revisor” och ge stöd till er verksamhet. Vi vill hjälpa er att utveckla er verksamhet. 

Carl-Magnus Falk

Grundare, auktoriserad revisor, Falköga Revision