Revision av bostadsrättsföreningar

Falköga kan hjälpa er att revidera er bostadsrättsförening. Revision av bostadsrättsföreningar är en kärnkompetens hos Falköga. Kontakta oss om ni vill ha en proaktiv och engagerad revisionsbyrå!
Kontakta oss här

Vår auktoriserade revisor Carl-Magnus Falk har stor erfarenhet av revision av bostadsrättsföreningar från sin tid på Parameter Revision, ett företag som reviderade ett stort antal bostadsrättsföreningar varje år. Falkögas erfarenhet av bostadsrättsföreningar kan underlätta för er styrelse då vi kan vara med och stötta och ge råd.

Carl-Magnus har även en excelmodell som hjälper er att ”benchmarka” er bostadsrättsförening mot andra föreningar. Något som exempelvis kan vara värdefullt när den ständiga frågan om nivån på bostadsrättsföreningens avgifter kommer upp. Vad är rätt nivå? Vi kan hjälpa er att svara på detta!

Kanske vill ni även ha en mötesordförande till årsstämman? Carl-Magnus Falk har varit ordförande vid flera årsstämmor, och det har varit uppskattat. Då ges ett bra tillfälle att ställa frågor och diskutera ekonomi – såsom t ex värdet i att göra en kassaflödesanalys.

Intresserad av att anlita Falköga?

Eller ring oss på 070 454 03 21

”Carl-Magnus är väldigt trevlig och kunnig. Han brinner verkligen för att hjälpa oss företagare och ger alltid snabb återkoppling, vilket jag uppskattar mycket.”

Niko Fastman

Ägare, niko.fastman@kompetensinstitutet.se, Kompetensinstitutet AB