Om oss:

Vi vill vara mer än ”bara” en revisor ni träffar en gång om året!

Carl-Magnus Falk, VD och Auktoriserad revisor

Vem är du?

Carl-Magnus Falk heter jag. Söderkis som sadlade om till revisor efter tio år som kock och köksmästare. Jag grundade Falköga i vintras. Efter sex år på Parameter Revision, där jag fick erfarenhet av många olika branscher, behövde jag pröva mina vingar. Jag känner starkt engagemang för småföretagare och deras förutsättningar. Förra året deltog jag t ex i opinionen mot förslaget om försämring av 3:12-reglerna. Jag gjorde också en gratis Excelmodell, 3:12 Modellen, som hjälper företagare att fördela lön och utdelning. Jag blev omskriven för det här i bl a i tidningen Entreprenör. Ni kan läsa artiklarna HÄR

Hur känner du för att jobba på Falköga?

Det är fantastiskt att på så kort tid ha fått förtroende av så många, och det är häftigt att kunna anställa och skapa arbetstillfällen. Jag har helt klart fått bekräftat att jag är en entreprenör. Även när det är mycket att göra så får jag energi av mina samarbetspartners, av känslan att göra skillnad. Jag brinner verkligen för småföretagare och nu har jag möjlighet att fullt ut göra mitt bästa. Vi är en liten stab nu som kommer vara både stabil och engagerad, och ge utrymme för ännu fler uppdrag.

Vad har du för drömmar och ambitioner för ditt fortsatta yrkesliv?

Min vision är att Falköga ska växa och bli 125 anställda. Att den kultur som redan börjat byggas ska frodas, bli etablerad och attraktiv. Vår grund är engagemang och proaktivitet. Jag vill att mina medarbetare ska brinna för det här också, och att våra kunder (som jag föredrar att kalla samarbetspartners) ska märka det tydligt. Jag älskar när människor möts och nätverkar och Falköga ska vara en plattform för det. Jag vill förändra branschen! Falköga ska vara mer än ett företag. För egen del kommer jag utöver att leda företaget fokusera på företagsrådgivning. Jag kommer fortsätta utveckla Excelmodeller för att hjälpa entreprenörer. Falköga kommer ta mig till nya platser, och jag är både stolt och tacksam.

Följ allt spännande som händer kring Falköga på sociala medier;

Exempel på samarbetspartners som ingår i Falkögas nätverk

Håkan Tiger

Håkan Tiger

Skattejurist på Parameter Revision

Håkan är skattejurist sedan 15 år och var med när Parameter startade. Han har även en gedigen domarutbildning. Håkan hjälper till med det mesta inom skatt – allt från skatteverksärenden till komplicerade omstruktureringar och rådgivning vid fastighetsaffärer och företagsöverlåtelser. Med tiden har hans kunder vuxit från små bolag till bolag med stor omsättning och vinst samtidigt som han fått bredda sina tjänster till renodlad affärsjuridik.

Mejla Håkan HÄR

Christer Nirland

Christer Nirland

Rådgivare

Christer Nirland har arbetat som auktoriserad revisor och företagsrådgivare i över 50 år. Han arbetar efter sitt eget framtagna koncept som han kallar ”Glada Gubben”, vilket innebär att Christer ser till er helhetssituation. Allt från bolagets lönsamhet till er familjerättsliga situation. Christer läste om Carl-Magnus Falk i tidningen Privata Affärer och lyfte helt enkelt luren efteråt. Och på den vägen är det. Nu är Carl-Magnus Falk en av Christers adepter.

Excel Department

Excel Department

Excelexperter

Lukas Liljas företag som Falköga samarbetar med under utvecklandet av Excelmodeller.se. Lukas håller hus på på Slottsbacken 8 ”The Castle”, där Falkögas kontor också fanns då vi var nystartade.